Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd 86-13760256420 display@hologram3ddisplay.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Het traditionele restaurant bevordert digitale restaurantprojectie om nieuwe het dineren ervaring te verbeteren

Het traditionele restaurant bevordert digitale restaurantprojectie om nieuwe het dineren ervaring te verbeteren

December 18, 2019

Vermoeid van dezelfde decoratie, weerzinwekkend met de smaak van verschillende stijlen hoe te om een verschillende het dineren ervaring te vinden, geniet van een verschillend het dineren milieu, is de digitale restaurantprojectie de eerste keus voor de vernieuwing en de bevordering van de restaurantindustrie geworden.

 

Het holografische Restaurant wordt ook genoemd Licht en Schaduwrestaurant, Onderdompelingsrestaurant en Interactief Projectierestaurant. Het combineert holografische projectietechnologie met 3D animatie, en bouwt een dynamische en veranderlijke milieuscène met eetkamermuur, gordijn, Desktop, grond en plafond als projectiedragers. De animatieproductie die op dynamische beelden wordt gebaseerd wordt aangepast, zodat de eetkamerruimte dynamisch 3D stereovisieeffect voorstelt. Combinerend het traditionele verlichting modelleren met holografische projectiebeelden, verbetert het de driedimensionele en realistische betekenis van restaurant, en gelijken met achtergrondmuziek om immersive effect te bereiken. Het „holografische Restaurant“ kan het bedrijfsthema aanpassen, passagiers aantrekken, merkidentiteit verbeteren en de bereidheid van de consument verhogen, en tot het populairste lokale „netto rode restaurant leiden!“

laatste bedrijfsnieuws over Het traditionele restaurant bevordert digitale restaurantprojectie om nieuwe het dineren ervaring te verbeteren  0

 

De digitale restaurantprojectie is gebaseerd op visuele betekenissen. Door digitale inhoud te combineren, worden de projector en de stereoinhoud gecombineerd om mensen het beste visuele effect aan milieu's van het vertonings de verschillende restaurant te geven. De het dineren ervaring zal niet de beperkte ruimte van het restaurant bezetten. De verschillende decoratiestijlen staan diners toe om van een nieuwe het dineren ervaring met verschillende stijlen te genieten terwijl het eten.

Het restaurant is een plaats dat iedereen niet met kan vertrouwd zijn. Met de verbetering van de levensstandaard van mensen, is het vereiste van de smaak van het restaurant ook beter. Het moet goed, volledig en emotioneel zijn.

Het is niet genoeg om de smaak van mensen tevreden te stellen, maar ook hun visie, aanraking en zelfs betekenis van hoorzitting en geur tevreden te stellen.

Is de hoge vraag van mensen naar voedsel, zodat om geworden klanten aan te trekken en te behouden en een betere het dineren ervaring te creëren, een onderwerp dat de cateringsvaklieden moeten onder ogen zien.