Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd 86-13760256420 display@hologram3ddisplay.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Waarin de gebieden holografische hoofdzakelijk gebruikte projectietechnologie is?

Waarin de gebieden holografische hoofdzakelijk gebruikte projectietechnologie is?

December 18, 2019

De holografische projectietechnologie kan terug naar de jaren '40, worden gevonden die ook als „virtuele weergave“ worden bekend, die interferentie en diffractie gebruikt om het ware driedimensionele beeld van het voorwerp te registreren en te reproduceren, dat levendig en mooi is, en het visuele effect vollediger maakt.

 

Tegenwoordig, heeft de Holografische technologie in alle gebieden van het sociale leven de laatste jaren doordrongen en wijd in moderne wetenschappelijke onderzoek en de industrie gebruikt. In productie, vooral in het moderne testen, biotechniek, geneeskunde, kunst, handel, veiligheid en moderne opslagtechnologie. De belangrijkste reden is dat het diverse scènes kan passen goed, de vertoning te maken stereoscopischer tevredenstellen, en het kan een krachtige audiovisuele schokervaring brengen zonder materiaal te dragen, zodat iedereen meer kan krijgen. Goed audiovisueel plezier, zodat zijn er verschillende tentoonstellingszalen in diverse banketzalen en hotelrestaurants die holografische projectietechnologie gebruiken om verschillende correcte en lichte beeldervaring te brengen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarin de gebieden holografische hoofdzakelijk gebruikte projectietechnologie is?  0

 

Bijvoorbeeld om het audiovisuele effect van de banketzaal, naast de toepassing van high-end multimedia beter zeer te maken wordt de technologie, de holografische projectietechnologie volledig toegepast, die niet alleen de levende ervaring van de banketzaal kan meer stereo maken, maar ook krachtigere wisselwerking te tonen, moet het belangrijkste ding al publiek op de scène maken de immersive participatie, het high-end effect van de banketzaal voelen. Van de toepassing van holografische projectietechnologie in Disel-Manier t-Show, brengt het mooie holografische projectiebeeld dat van het model vergezeld gaat die het publiek op een andere wereld, alsof toelatend het publiek om een dubbele wereld van virtueel en echt te ervaren lopen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarin de gebieden holografische hoofdzakelijk gebruikte projectietechnologie is?  1