Thuis Nieuws

Waarin de gebieden holografische hoofdzakelijk gebruikte projectietechnologie is?

Certificaat
China Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd certificaten
China Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De 3d holografische vertoningsshowcase die het product van mijn die cliënt krijgt in overvolle winkels, wandelgalerijen en tentoonstellingszalen wordt opgemerkt.

—— Chris Abeysekera

Ik ben van Canada, houden wij van uw holografische 3d vertoningseenheid, goede kwaliteit en prijs!

—— Neil

Dank voor uw hulp en hulp op dit project, ben ik zeker wij kunnen samenwerken om dit beter voor om het even welke toekomstige orden te krijgen.

—— Simon Rumbles

Wij zijn gelukkig met uw holofolie, wij opstelling een succesvol holografisch stadium.

—— Mike Lovell

Wij zijn zeer gelukkig met de 3d holografische vertoning, kreeg het een wonderfulleffect voor onze tentoonstelling!

—— Fabio Sartoretto

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Waarin de gebieden holografische hoofdzakelijk gebruikte projectietechnologie is?
Laatste bedrijfsnieuws over Waarin de gebieden holografische hoofdzakelijk gebruikte projectietechnologie is?

De holografische projectietechnologie kan terug naar de jaren '40, worden gevonden die ook als „virtuele weergave“ worden bekend, die interferentie en diffractie gebruikt om het ware driedimensionele beeld van het voorwerp te registreren en te reproduceren, dat levendig en mooi is, en het visuele effect vollediger maakt.

 

Tegenwoordig, heeft de Holografische technologie in alle gebieden van het sociale leven de laatste jaren doordrongen en wijd in moderne wetenschappelijke onderzoek en de industrie gebruikt. In productie, vooral in het moderne testen, biotechniek, geneeskunde, kunst, handel, veiligheid en moderne opslagtechnologie. De belangrijkste reden is dat het diverse scènes kan passen goed, de vertoning te maken stereoscopischer tevredenstellen, en het kan een krachtige audiovisuele schokervaring brengen zonder materiaal te dragen, zodat iedereen meer kan krijgen. Goed audiovisueel plezier, zodat zijn er verschillende tentoonstellingszalen in diverse banketzalen en hotelrestaurants die holografische projectietechnologie gebruiken om verschillende correcte en lichte beeldervaring te brengen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarin de gebieden holografische hoofdzakelijk gebruikte projectietechnologie is?  0

 

Bijvoorbeeld om het audiovisuele effect van de banketzaal, naast de toepassing van high-end multimedia beter zeer te maken wordt de technologie, de holografische projectietechnologie volledig toegepast, die niet alleen de levende ervaring van de banketzaal kan meer stereo maken, maar ook krachtigere wisselwerking te tonen, moet het belangrijkste ding al publiek op de scène maken de immersive participatie, het high-end effect van de banketzaal voelen. Van de toepassing van holografische projectietechnologie in Disel-Manier t-Show, brengt het mooie holografische projectiebeeld dat van het model vergezeld gaat die het publiek op een andere wereld, alsof toelatend het publiek om een dubbele wereld van virtueel en echt te ervaren lopen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarin de gebieden holografische hoofdzakelijk gebruikte projectietechnologie is?  1

Bartijd : 2019-12-18 14:01:53 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Alina Deng

Tel.: 0086-755-29127281

Fax: 86-755-29460353

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)