Thuis

Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

Wij veroorzaken 3D Holografische Vertoning, de Doos van het Piramidehologram, Holografisch Projectiesysteem, Groot Groottehologram, hoofdzakelijk 3D het Netwerkscherm, Voor/Achterprojectiefilm en de Projectieschermen in China meer dan 10 jaar.

Onze producten omvatten: 180°/270°/360° de Vertoningen van het piramidehologram, Grote Piramide Holografische Vertoningen, van het LEIDENE de Projector Ventilatorhologram, Achterprojectiefilm, Holografisch Projectiesysteem, het Schermfilms van de Stadium Holografische, Achterprojectie, het Holografische Scherm, UHD-de Schermen van de Bioskoopprojectie, de Aangepaste Grote Gebeurtenisschermen, de multi-Aanrakingskader van IRL, Interactieve Aanrakingsfolie, LCD Vertoning de Van verschillende media allen in Één PC, ADVERTENTIElcd Speler en verwante punten.

Binnenshuis Verwerkend voor Kwaliteit
Wij behandelen metaalverwerking, nevel het schilderen en assemblage bij onze fabriek. Dit staat ons toe om kwaliteit zorgvuldig te controleren en geschikte levering te verzekeren. Wij verzekeren 100%-QC de inspecties alvorens de goederen te leveren worden geleid. En wij stemmen in met aangepaste en OEM/ODM-orden.

Het genieten van van Goede Lokale Infrastructuur
Gevestigd in Shenzhen, Guangdong, zijn wij dichtbij Hong Kong. Aldus, is het zeer geschikt voor u om ons te bezoeken en het gemakkelijk om de goederen met lagere het verschepen kosten op tijd uit te verschepen.

Vertrouw op Onze meer dan 10 Jaar van de Uitvoerervaring
U bent zeer belangrijk voor ons en ons doel is u niet alleen één van onze klanten, maar één van onze partners te maken. Het deel van onze uitstekende klantenservice moet kortingen op veelvoudige aankopen aanbieden. Wij bieden de 24/7 dienst aan. Onderzoek nu.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij veroorzaken de Projectieschermen sinds het jaar van 2004 en 3D Holografisch Beeldschermsysteem sinds het jaar van 2010!

 

 

 

             China Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

             

China Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

             China Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : SMAXSCREEN, SMX BIOSCOOP, IK-SHOW

Aantal werknemers : 50~100

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd Certificaten China Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd Certificaten