Bericht versturen
products

Het duidelijke Transparante Holografische Scherm, Holoscreen 100 Microns voor Vertoning/Opslag

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SMX
Certificering: ROHS
Modelnummer: SMT
Min. bestelaantal: 1.52x2 meter
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Broodjespakket
Levertijd: 5 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: T / T of Western Union
Levering vermogen: 100 broodjes per maand
Gedetailleerde informatie
kleur: Duidelijke Transparant Diffuse Transmissie: Tot 92%
Dikte: 100 microns Broodjesgrootte: 1524x3000mm
Garantie: minstens 5 Jaar Toepassing: Winkelvenster, Reclame
Hoog licht:

het holografische projectiescherm

,

3d holografische film


Productomschrijving

Het duidelijke Transparante Holografische Scherm, Holoscreen 100 Microns voor Vertoning/Opslag

 

De transparante DUIDELIJKE projectiefilm voor holografische projectie bereikt een groot buitengewoon beeld. De DUIDELIJKE film verstrekt hoog contrast en brede het bekijken hoek. Als de film niet door projector wordt verlicht, blijft het transparant wat u om door het projectiescherm toelaat te zien. Op die manier DUIDELIJK is ideaal gezien geschikt voor binnenlandse winkelvensters (b.v. in warenhuizen) of voor buitenvensterinstallaties.

 

Het duidelijke Transparante Holografische Scherm, Holoscreen 100 Microns voor Vertoning/Opslag 0

 
Specificaties:
 

Type Projectiefilm voor holografische projectie
Kleur Transparantie
Materiaal Optische Projectiefilm
Diffuse Transmissie 92%
Het bekijken Hoek 170º
Grootte 1524x3000mm
Dikte 100 microns
Afmeting van Broodje 1524 x 2000mm, 1524 x 3000mm, 1524 x 4000mm, 1524 x 5000mm 1524 x 6000mm, 1524 x 8000mm, 1524 x 10000mm, 1524 x 30000mm
Levering werkdag 3

 
Toepassingen:

  • Presentaties
  • Eerlijke handel
  • Reclame van Glasvenster
  • Verkooppunt & Punt van de Aankoopschermen
  • Binnenland & Ontwerp
  • Informatiecentra, musea

Concurrentievoordeel:
 
De transparante zelfklevende achterprojectiefilm is kleurloos of transparant en geeft een holografisch en het drijven beeldeffect op om het even welk glas of acryloppervlakte met een eenvoudig en doeltreffende toepassingproces
Het drijven Beeld
De transparante zelfklevende achterprojectiefilm staat voor standaardprojectoren en inhoud die op duidelijke/transparante oppervlakten toe worden moeten getoond die het drijven beelden en een holografische vertoning verstrekken.
Vrijheid
De achterprojectiefilm geeft u vrijheid, zonder specifieke vereiste projectiehoek te ontwerpen en te installeren en de capaciteit om met overal verkrijgbare projectoren, Intrige te werken verstrekt vrijheid in het creëren van de volgende generatie van vertoningen.
Totale Flexibiliteit
De achterprojectiefilm kan op om het even welke glas of acryldieoppervlakte met ons worden toegepast in kleefstoffen wordt gebouwd en komt in naadloze grootte tot 122“ 16:9. De achterprojectiefilm verstrekt ontwerpers en escapisten de capaciteit om de vertoningen van morgen tot stand te brengen… Vandaag.
Inhoud: 
De achterprojectiefilm wordt gebruikt in tradeshows voor futuristische vertoningen, trekkend aandacht die anders kan overgaan door. Wat meer, deze projectiefilms is ga met de recentste touch screentechnologie van vandaag samen.
      Het duidelijke Transparante Holografische Scherm, Holoscreen 100 Microns voor Vertoning/Opslag 1
 
Waarom kies ons?

 
Vertrouw op ons meer dan 10 jaar ervaart voor de uitvoer.
U bent zeer belangrijk voor ons en ons doel is u niet alleen één van onze klanten, maar één van onze ventilators te maken. Het deel van onze uitstekende klantenservice moet kortingen op veelvoudige aankopen aanbieden wanneer wij kunnen.
Wij leveren de 24 urendienst door de volgende manier:
skype: happywork2005
e: display@hologram3ddisplay.com
whatspp: +8613760256420

Ons Bedrijf

 

Co. van de de Vertoningstechnologie van Shenzhensmx, Ltd is een professionele fabrikant die zich in de de Projectieschermen van R&D, van de vervaardiging en van de uitvoer UHD, Stadium Holografisch Systeem, de Showcase van de het Hologramvertoning van 180°/270°/360°, Grote Piramide Holografische Vertoning en andere projectie verwante producten specialiseert.
Onze producten omvatten:
Het projectiescherm: Het gemotoriseerde Scherm, het Handscherm, het Driepootscherm, het Elektrische Vloerscherm, het Gemotoriseerde lusje-Gespannen Scherm, het Vaste Kaderscherm, boog het Vaste Scherm, het snel-Vouwenscherm, het Oogjesscherm, het Achterscherm enz.
Stadium Holografisch Systeem: De Folie van de Musioneyeliner, Stadium Holografische Folie, 3D Holo-Folie, Brancardsysteem, het Sprongscherm, Film van de Stadium 3D Bezinning.
Film: Projectiefilm, Holo-Bezinningsfilm.
De Showcase van de hologramvertoning: de Holografische Vertoning 360°, Grote Piramide Holografische Vertoning, Holocube, het Glas van 180°/270°/van het Piramidehologram.

Contactgegevens
June

Telefoonnummer : +8617875163657

WhatsApp : +8613760256420