Bericht versturen
products

3D de Gebeurtenisstadium van Hologauze Mesh Screen Polyamide Material For toont

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SMX
Certificering: CE&ROHS
Modelnummer: Holo-gaas
Min. bestelaantal: 3.1*2m (6 vierkante meter)
Prijs: 90-130 usd per square meter
Verpakking Details: Kartonpakket
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 100000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Kleur: Grijze Wit/Zwarte Breedte: 3.1m /3.6m /5.9m /7m/ 9m
Materiaal: Polyamide
Hoog licht:

3D Hologauze Mesh Screen

,

hologauze het Polyamide van het netwerkscherm

,

Het stadium toont hologauze het netwerkscherm


Productomschrijving

Beschrijving

De holografische projectie van het netwerkscherm is etc. een soort vertoningsvorm met de hulp van projectie, schijnwerper. Het is nog onafscheidelijk van het stevige weergavemiddel, het dun scherm zoals licht garen, wordt het gemaakt van dunne katoenen doek of chemische vezelmaterialen met netwerkgaten. Het kan uiterst fijn draadnetwerk, het netwerk van de staaldraad zijn, of het gaas dat niet gemakkelijk om door het blote oog is worden gezien, het kan een goede weergave visuele effect bezinning verstrekken. In vertoning op grote schaal, breidt het de betekenis van ruimteniveau van het stadium uit, verbetert ook de interactie tussen actoren en video's in de prestaties, en maakt de prestaties aantrekkelijker.

 

 

3D Scherm van het Hologramnetwerk is een soort het nieuwe projectiescherm. Het wordt wijd gebruikt voor het holografische huwelijk, het holografische muziekoverleg, restaurant, modeshow of het nieuwe product etc. de het lancerend.

 

 

 

Wij hebben wit, grijs, transparant en zwart voor uw opties, breedte van 3.1m, 3.6m, 5.9m tot 9m, kan om het even welke vorm of om het even welke grootte aanpassen aangezien u wilt.

3D de Gebeurtenisstadium van Hologauze Mesh Screen Polyamide Material For toont 0

Toepassing

 

Om 3D het Drijven Animatie te creëren
U kunt Holo-Gaas gebruiken om 3D het drijven animatie tot stand te brengen die eruit zien alsof zij zich met de actie betreffende het stadium bewegen. De het drijven animatie hebben geen duidelijke verbinding aan buitentechnologie vanuit het perspectief van het publiek, echt verstrekkend een immersive showervaring.
Interactie tussen de 3d Inhoud van Kunstenaarsand the
Wegens de manier Holo Gaas wordt gecreeerd, kan de kunstenaar op stadium eigenlijk met de 3D projecties interactie aangaan, die verhoging helpen de waarde van de illusie aan het publiek. De projectie van het beeld kan samen met de bewegingen die van de kunstenaar worden bewogen, moet één van de belangrijkste voordelen van dit het publiek dicht met de inhoud bezig is houden.
De projecties kunnen de Kunstenaar omringen
Het Holo-Gaassysteem wordt ontworpen echt immersive om voor het publiek te zijn, en zodat verschijnt het alsof het persoons op-stadium volledig door holografische inhoud wordt omringd.

 

 

Parameter

 

Materiaal Breedte Lengte Gewicht
Ployamide 3.19.5m 30m 17g/m2
Aanwinst Dichtheid Overbrenging Kleur
0,15 10 holes/cm 78% Wit, Grijs, Zwart

 

Bedrijfsinformatie

 

Co. van de de Vertoningstechnologie van Shenzhensmx, Ltd is een professionele fabrikant die zich in de de Projectieschermen van R&D, van de vervaardiging en van de uitvoer UHD, Stadium Holografisch Systeem, de Showcase van de het Hologramvertoning van 180°/270°/360°, Grote Piramide Holografische Vertoning en andere projectie verwante producten specialiseren.

Onze producten omvatten,
Het projectiescherm: Het gemotoriseerde Scherm, het Handscherm, het Driepootscherm, het Elektrische Vloerscherm, het Gemotoriseerde lusje-Gespannen Scherm, het Vaste Kaderscherm, boog het Vaste Scherm, het snel-Vouwenscherm, het Oogjesscherm, het Achterscherm enz.

Stadium Holografisch Systeem: De Folie van de Musioneyeliner, Stadium Holografische Folie, 3D Holo-Folie, Brancardsysteem, het Sprongscherm, Film van de Stadium 3D Bezinning.
Film: Projectiefilm, Holo-Bezinningsfilm.

De Showcase van de hologramvertoning: de Holografische Vertoning 360°, Grote Piramide Holografische Vertoning, Holocube, het Glas van 180°/270°/van het Piramidehologram

 

 

 

 

 

Contactgegevens
June

Telefoonnummer : +8617875163657

WhatsApp : +8613760256420