Thuis ProductenHolografisch Projectiesysteem

De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende

Certificaat
Van goede kwaliteit Holografisch Projectiesysteem voor verkoop
Van goede kwaliteit Holografisch Projectiesysteem voor verkoop
Klantenoverzichten
De 3d holografische vertoningsshowcase die het product van mijn die cliënt krijgt in overvolle winkels, wandelgalerijen en tentoonstellingszalen wordt opgemerkt.

—— Chris Abeysekera

Ik ben van Canada, houden wij van uw holografische 3d vertoningseenheid, goede kwaliteit en prijs!

—— Neil

Dank voor uw hulp en hulp op dit project, ben ik zeker wij kunnen samenwerken om dit beter voor om het even welke toekomstige orden te krijgen.

—— Simon Rumbles

Wij zijn gelukkig met uw holofolie, wij opstelling een succesvol holografisch stadium.

—— Mike Lovell

Wij zijn zeer gelukkig met de 3d holografische vertoning, kreeg het een wonderfulleffect voor onze tentoonstelling!

—— Fabio Sartoretto

Ik ben online Chatten Nu

De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende

China De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende leverancier
De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende leverancier De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende leverancier De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende leverancier De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende leverancier De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende leverancier

Grote Afbeelding :  De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SMX
Certificering: RoHs
Modelnummer: Pepperscrim

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 6sqm
Prijs: 85-180usd/sqm
Verpakking Details: karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 10,000sqm/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Pepperscrim kleur: Grijs/wit/zwarte
Breedte: tot 9.5m Lengte: 50 M
Transparantie: 78% Het schermaanwinst: 2.0-2.4
Projectietype: Voorzijde en Achtergedeelte Toepassing: overleg, modeshow, productlancering
Type: Gemotoriseerde oogjes Snelle Vouwen

 

Van het het Systeemhologram van de Holonet toont 3D Holografische Projectie het Netwerkscherm voor Stadium

 


 

De ontwerpers van de Untetheringsverlichting van beperkte holografische systemen, PepperScrim is nu één van de populairste die stoffen voor gebruik op stadium worden ontworpen. Voor vastgestelde ontwerpers en verlichtingsteams door de vermaakindustrie, verandert PepperScrim de manier waarin toont worden opgevoerd, en voorziend publiek van een volledig nieuwe, ultra-realistische holografische ervaring. In deze recentste post, zullen wij meer over PepperScrim en zijn waarde binnen de industrie verklaren.

 

PepperScrim wordt nu door de te verstrekken vermaakindustrie gebruikt het publiek met onvergelijkelijk ervaring toont. Het transparante gaasmateriaal kan aan om het even welke prestaties worden toegevoegd te tonen en holographs unieke verlichtingsgevolgen voor stadium voor te stellen. Het materiaal wordt geplaatst bij de voorzijde van het stadium schuin aan het publiek. De beelden het gaas worden overdacht schijnen om op het stadium vanuit het perspectief dat van het publiek te zijn.

 

De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende

 

Voordelen van Pepperscrim


LICHTGEWICHT EN VOUWBAAR
PepperScrim vereist geen significante vervoersoverwegingen. Het materiaal kan eenvoudig zoals met andere materialen worden ingepakt en dan aan het volgende trefpunt worden genomen. Omdat het lichtgewicht is, kan PepperScrim ook door één persoon in een het dragen geval worden gedragen, daardoor beperkend de behoefte aan een groot team van technici om het product te bewegen en het te zetten in plaats.

 

HET VERTICALE SCHERM
Het ontwerp van PepperScrim betekent ook dat de productieteams meer ruimte om met op-stadium hebben te werken wanneer het werken met het materiaal. In tegenstelling tot andere holografische systemen, wordt PepperScrim ontworpen om verticaal worden gebruikt, beperkend de behoefte aan hopen van stadiumruimte.

 

EENVOUDIG OPSTELLINGSproces
PepperScrim is ontworpen met beperkte insteltijd. De teams moeten eenvoudig het vastmaken aan de bundel, de aanstekende bar, of het kader, en dan het materiaal spannen. Zij zijn toen klaar beginnen ontwerpend inhoud op het gaas om hun publiek te verrukken.

 

ONVERGELIJKELIJKE GEVOLGEN
PepperScrim is dat het materiaal kan worden gebruikt om echt onvergelijkelijke gevolgen tot stand te brengen die het gemiddelde publiekslid nooit vóór gezien op-stadium heeft. De hologrammen door het systeem worden gecreeerd dat kijken echt.

 

De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende

 

Toepassingen


OM 3D HET DRIJVEN ANIMATIE TE CREËREN
U kunt PepperScrim gebruiken om 3D het drijven animatie tot stand te brengen die eruit zien alsof zij zich met de actie betreffende het stadium bewegen. De het drijven animatie hebben geen duidelijke verbinding aan buitentechnologie vanuit het perspectief van het publiek, echt verstrekkend een immersive showervaring.

 

INTERACTIE TUSSEN DE KUNSTENAAR EN DE 3D INHOUD
De kunstenaar op stadium kan eigenlijk met de 3D projecties interactie aangaan, die verhoging helpen de waarde van de illusie aan het publiek. De projectie van het beeld kan samen met de bewegingen die van de kunstenaar worden bewogen, moet één van de belangrijkste voordelen van dit het publiek dicht met de inhoud bezig is houden.

 

DE PROJECTIES KUNNEN DE KUNSTENAAR OMRINGEN
Terwijl andere holografische systemen projecties hebben die boven het hoofd van de kunstenaar kunnen worden geplaatst, wordt het PepperScrim-systeem ontworpen echt immersive om voor het publiek te zijn, en zodat verschijnt het alsof het persoons op-stadium volledig door holografische inhoud wordt omringd.

 

De holografische Transparante Projectie Pepperscrim van Hologramm van het Gaas Holografische Stadium Levende

 

Parameter


Modelaantal Holonet
Technologie Het flexibele Hologramscherm voor het creëren van het hologram van het peperspook
Projectietype Voorprojectie aa, Achterprojectie A+
Douanegrootte beschikbare tot 10 meters hoog, lengte is beperkt geen
Aanwinst 2. - 2,4
Overbrenging 78%
Dichtheid 10 gaten per centimeter
Stijl Oogjes voor kader opgezet, zonder oogjes voor gemotoriseerd
Materiaal Polyamide
Gewicht 17g/m2

 

 

Bedrijfsinformatie


Co. van de de Vertoningstechnologie van Shenzhensmx, Ltd is een professionele fabrikant die zich in de de Projectieschermen van R&D, van de vervaardiging en van de uitvoer UHD, Stadium Holografisch Systeem, de Showcase van de het Hologramvertoning van 180°/270°/360°, Grote Piramide Holografische Vertoning en andere projectie verwante producten specialiseren.

 

Onze producten omvatten:

 

Stadium Holografisch Systeem: De Folie van de Musioneyeliner, Stadium Holografische Folie, 3D Holo-Folie, Brancardsysteem, het Sprongscherm, Film van de Stadium 3D Bezinning.

 

Film: Projectiefilm, Holo-Bezinningsfilm.

 

De Showcase van de hologramvertoning: de Holografische Vertoning 360°, Grote Piramide Holografische Vertoning, Holocube, het Glas van 180°/270°/van het Piramidehologram.

 

 

De dienst


Vertrouw op ons meer dan 10 jaar ervaart voor de uitvoer.
U bent zeer belangrijk voor ons en ons doel is u niet alleen één van onze klanten, maar één van onze ventilators te maken. Het deel van onze uitstekende klantenservice moet kortingen op veelvoudige aankopen aanbieden wanneer wij kunnen.
 

Wij leveren de 24 urendienst door de volgende manier:
Skype: smaxscreen2
E-mail: sales002@3dholodisplay.com

Whatsapp/Wechat: + 86 189 2380 1593

Contactgegevens
Shenzhen SMX Display Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: May

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)